recea 2024La Recea, lucrările de asfaltare derulate în cadrul proiectului finanțat prin Programul ”Anghel Saligny” avansează într-un ritm bun și au toate șansele să fie gata înainte de termenul prevăzut în proiect. Investițiile în modernizarea drumurilor din comună sunt supravegheate cu atenție de primarul Doru Dragu, edilul dorind să se asigure că lucrările sunt executate în mod corespunzător. 
”Pe Deagu mai avem circa 500 metri de drum de pregătit pentru asfaltare, urmează compactarea și turnarea primul strat de asfalt. La final vor fi reamenajate șanțurile și executate rigole betonate. La Recea, pe un tronson de drum în lungime de 2,5 km a fost așternut primul strat de asfalt. Pe o altă porțiune similară ca lungime sunt executate lucrări premergătoare și urmează ca și aici să fie turnat primul strat de asfalt. În mod sigur, până la finalul anului, cei peste 9 km de drumuri vor fi complet modernizați”, precizează primarul Doru Dragu.
 
Continuitate la cârma administrației 
La alegerile din luna iunie, edilul comunei Recea a obținut un nou mandat de primar, cel de-al doilea. Cetățenii comunei au dovedit astfel că sunt mulțumiți de activitatea administrației publice locale și doresc ca munca în dezvoltarea localității să continue și în următorii ani. ”Le mulțumesc tuturor celor care au votat, cetățenilor comunei Recea, indiferent de opțiunea fiecăruia. În ceea ce mă privește, voi rămâne același om ca și până acum, același primar, deschis dialogului și mereu în căutare de soluții pentru problemele comunității. Voi încerca să răspund la absolut toate nevoile oamenilor”, afirmă primarul Doru Dragu. În topul obiectivelor stabilite pentru următorul mandat la conducerea Primăriei Recea, edilul își propune să construiască un parc cu loc de joacă pentru copii, să amenajeze o bază sportivă în comună și să reabiliteze căminul cultural.