cosestiNicolae Pană a câștigat cu o majoritate largă (peste 68%) alegerile locale pentru funcția de primar al comunei Coșești, în urma scrutinului din 9 iunie. Astfel, actualul edil va prelua în toamnă cel de-al treilea mandat consecutiv, semn că modul în care a administrat localitatea, investițiile realizate în toți acești ani au fost pe placul majorității cetățenilor cu drept de vot din comună.Mulțumesc tuturor celor care ne-ați susținut și ați fost alături de mine și echipa mea! Le mulțumesc în același timp și celor care au avut altă opțiune și au avut verticalitatea să ne spună acest lucru.
Votul acordat mă onorează, dar în același timp mă și obligă să duc la îndeplinire obiectivele stabilite, rămânând în permanentă comunicare cu fiecare dintre dumneavoastră.”, a transmis edilul, imediat după stabilirea rezultatelor.
 
Fonduri pentru drumuri și școală
Comuna Coșești a primit de la Consiliul Județean Argeș la rectificarea bugetară operată în a doua jumătate a lunii iunie suma totală de 590.000 de lei. Banii vor merge către două investiții. „Aproape jumătate din sumă, respectiv 290.000 de lei, va merge către proiectul de modernizare a unor drumurilor de interes local. Mai precis, cu acești bani vom asfalta Strada Bugulani Deal+Vale, la Leicești. Tot la Leicești, în cătunul Corbu, este programată anul acesta pentru asfaltare și Strada Valea Dealului, iar la Petrești vom moderniza DC 232 Bugulani. Tot anul acesta ne dorim să mai asfaltăm, măcar parțial, alte două străzi: Valea Popilor, la Păcioiu, și Dădaia, în satul Leicești. Restul banilor alocați de către CJ Argeș, respectiv 300.000 de lei, sunt destinați realizării extinderii, cu două săli de clasă, a Școlii Coșești. Vom da drumul la lucrări începând cu luna iulie, în speranța că antreprenorul va putea finaliza investiția până la începerea anului școlar, în așa fel încât să putem elimina clasele cu învățământ simultan, existente până acum în această unitate de învățământ. Și fiindcă tot am amintit de învățământ, suntem în plină derulare cu procedurile de achiziție privind dotarea școlilor și grădinițelor de pe raza comunei cu echipamente IT, materiale didactice și mobilier, proiect finanțat din fonduri europene, pe PNRR. În fapt, mobilierul a fost deja comandat, așteptăm să sosească.”, explică edilul șef din Coșești.