suseniPerioada de vară este una presărată cu lucrări pentru autoritățile comunei Suseni. În localitate sunt în derulare lucrări de modernizare a drumurilor, de finalizare a noii grădinițe, iar din luna iulie demarează și reabilitarea energetică la Școala Gimnazială ”Marin Braniște”. Proiectul privind creșterea eficienței energetice la unitatea școlară din Suseni beneficiază de finanțare în valoare de peste 21 miliarde de lei prin PNRR. 250 de elevi învață în unitatea școlară. 
În ceea ce privește lucrările de asfaltare a drumurilor, acestea se desfășoară într-un ritm bun, iar noua grădiniță realizată cu fonduri europene își va deschide porțile în toamnă. 
Schimbând registrul, în plan administrativ edilul Doru Radu a obținut un nou mandat de primar al comunei Suseni. Experiența în administrația publică locală, proiectele implementate și eforturile permanente de a dezvolta localitatea i-au convins pe cetățeni să-i ofere acestuia un nou vot de încredere la alegerile din luna iunie. ”Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor comunei Suseni care, în ciuda căldurii sufocante, au ales să meargă la vot în ziua de 9 iunie 2024, indiferent de opțiunea votului. De asemenea, mă simt dator să mă înclin în fața celor care, în mod covârșitor, au ales experiența pentru continuitate. Avem în față 5-6 teme deosebite pentru dezvoltarea comunei. Provocările principale ale mandatului vor fi determinate de faptul că, în afara proiectelor aflate în implementare sau în așteptare nu (prea) mai există programe naționale de finanțare active, iar cele europene (clamate vertiginos de unii) sunt, în cea mai mare parte, aproape de epuizarea fondurilor, iar până în anul 2028 nu prea se întrevede apariția altor linii de finanțare. Însă, munca în echipă, ca și până acum, va fi secretul reușitei!”, a transmis primarul Doru Radu