poienarii de muscel latDin luna iunie la dispensarul din Poienarii de Muscel se derulează lucrări pentru creșterea eficienței energetice a clădirii. Investițiile sunt finanțate prin PNRR, iar lucrări similare vor demara în curând la alte două obiective de interes public: dispensarul și căminul cultural din satul Jugur. Lucrările constau în anveloparea termică a clădirilor, înlocuirea tâmplăriei, precum și a surselor de iluminat și încălzire, în scopul reducerii costurilor cu energia electrică. Valoarea fondurilor nerambursabile obținute de Primăria Poienarii de Muscel pentru cele trei obiective de investiții se ridică la 2.183.497 lei. 

Asfalt pe două drumuri 
Administrația publică a comunei Poienarii de Muscel va da startul în următoarele zile la un important proiect de modernizare a infrastructurii de circulație. ”Începem asfaltarea drumurilor Leculești și Peste Coastă, principalele căi de acces în satele Groșani, respectiv Jugur. Vor fi modernizați în total 2,2 km de drumuri locale, cu fonduri alocate prin Programul de Investiții ”Anghel Saligny””, declară primarul Ion Banzea. Cel de-al doilea proiect local acceptat la finanțare în cadrul programului guvernamental - înființarea rețelei de canalizare în satele Poienari și Groșani, se află în etapa licitației pentru execuția lucrărilor. În lucru la ora actuală la nivelul comunei se află și modernizarea rețelei de iluminat public, cu fonduri accesate prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). 
Din punct de vedere administrativ, primarul Ion Banzea a obținut un nou mandat la conducerea Primăriei Poienarii de Muscel, urmând astfel să continue proiectele pentru dezvoltarea și modernizarea localității. ”Mulțumesc tuturor cetățenilor comunei, indiferent de felul cum au votat! Le mulțumesc că au ieșit la vot, asta este democrația, iar majoritatea decide! Voi munci în continuare pentru locuitorii comunei, ușa mea este deschisă tuturor, iar împreună sper să facem lucruri bune și de folos pentru comunitatea noastră”, a declarat primarul Ion Banzea.