bughea de sus 2Ca în majoritatea comunelor argeșene, și cetățenii de la Bughea de Sus au votat, la „localele” din iunie, continuitatea. Continuitatea dezvoltării localității, în sensul modernizării infrastructurii de utilități și rutiere, a învățământului, serviciilor publice, a economiei localității. ”Le mulțumesc tuturor ! Și celor care m-au votat din nou și celor care au ales să voteze altfel! Tuturor le promit că mă voi dedica în continuare, zi de zi, activității administrative, în direcția atragerii de fonduri și a dezvoltării. Am făcut foarte mulți pași importanți în ultimii ani la capitolul infrastructură, crescând nivelul de trai și confortul. Încercăm atragerea a cât mai mulți investitori, fiindcă acum avem ce să le oferim: apă, canalizare, drumuri. Încet, dar sigur, comuna noastră va redeveni importantă și din punct de vedere turistic, spre beneficiul întregii comunități.”, a declarat primarul Nicolae Tarbă.

În derulare la ora actuală este investiția de amploare cu fonduri prin Programul „Anghel Saligny”: modernizarea unor drumuri de interes local, în lungime totală de 8,5 km. Este vorba de străzile Râului, Cândea, Creților, Valea Siliștii, Trufășești, Izvoarelor, Poligon, Pod - în punctul Samoilă. În plus, va fi executat și un pod peste râul Bughea.
”Tot la capitolul infrastructură rutieră, cu fonduri proprii finalizăm în această perioadă asfaltarea drumului DC 16. Suntem aproape de încheierea celor două proiecte de eficientizare energetică a sediului Primăriei și a corpului vechi al școlii - obiective derulate cu fonduri prin PNRR. Cât de curând vom face și recepția finală a modernizării iluminatului public, investiție realizată cu fonduri de la AFM.”, a mai punctat edilul șef din Bughea de Sus.