valea iasului lat bunVești bune pentru locuitorii comunei Valea Iașului! Rețeaua de gaze va fi extinsă pe o lungime de 4 km în satele Ungureni, Valea Iașului, Bărbălătești și Borovinești. Primarul Cristian Enescu a semnat în luna iunie, la sediul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare a lucrărilor prin Programul ”Anghel Saligny”. ”Licitația este finalizată, avem un câștigător al lucrărilor, însă trebuie să mai așteptăm rezultatul unei contestații depuse. Lucrările vor demara vara aceasta, cu siguranță”, precizează edilul comunei. 
În altă ordine de idei, la sediul Primăriei sunt în curs de execuție lucrări de renovare energetică a clădirii, derulate cu finanțare prin PNRR. Se montează pompe de căldură, convertoare în birouri, panouri fotovoltaice și se va schimba și tâmplăria. 
Totodată, pe străzile Rogoz și Cearșor au demarat în luna iunie lucrări la rețeaua de canalizare. Cele două străzi vor fi ulterior modernizate în baza unui proiect finanțat prin AFIR. Autoritățile locale au semnat deja contractul de finanțare a lucrărilor de asfaltare. Pe lângă cele două străzi menționate, în comuna Valea Iașului vor mai asfaltate străzile Măceșului, Perișor, Vlad Țepeș, Trandafirilor și Gheorghe Bucurescu, în total 4 km de drumuri locale. 
Trecând în domeniul administrativ, primarul Cristian Enescu a obținut un nou mandat în fruntea Primăriei Valea Iașului. Edilul va conduce localitatea de lângă Curtea de Argeș și în următorii patru ani și a ținut să transmită un mesaj locuitorilor comunei. ”Mulțumesc cetățenilor că au avut și au în continuare încredere în mine și în echipa propusă pentru Consiliul Local. Mi-au oferit șansa să continui cele 10 proiecte majore pe care le avem în derulare, investiții în valoare de 14 milioane de euro. De altfel, unele dintre acestea au și fost finalizate. Le mulțumesc pentru oportunitatea de a merge mai departe, de a căuta noi posibilități de dezvoltare a comunei noastre prin cât mai multe investiții”, a spus primarul Cristian Enescu.