negrasiReabilitarea și modernizarea principalei unități de învățământ din comună, Școala Gimnazială ”Petre Badea” Negrași, constituie obiectiv prioritar pentru primarul Alexandru Constantin în următoarea perioadă. Edilul din Negrași a câștigat un nou mandat de primar la alegerile locale din iunie și va conduce comuna și în următorii patru ani. ”Le mulțumesc tuturor cetățenilor care au avut încredere în mine și mi-au acordat posibilitatea de a continua proiectele începute și de a demara noi investiții în comuna Negrași. Trăim într-o țară democratică, fiecare și-a exprimat opțiunea, iar eu respect alegerea cetățenilor. Voi continua să muncesc pentru toți locuitorii comunei, pentru binele acestei comunități. Pentru perioada viitoare, principalul obiectiv este modernizarea școlii.

Tocmai de aceea, în iulie când se deschide apelul de proiecte, vom depune o solicitare de finanțare a acestui obiectiv de investiții în Programul Operațional Regional (POR) ”, declară primarul Alexandru Constantin. De altfel, la Școala Gimnazială ”Petre Badea” Negrași au sosit de curând dotările din proiectul finanțat prin PNRR. Din toamnă, elevii și profesorii se vor bucura de mobilier nou și echipamente digitale în sălile de clasă. Totodată, pentru cel de-al doilea proiect finanțat prin PNRR, a fost finalizată achiziția pentru montarea unui sistem de supraveghere video în comună. Instalarea camerelor video începe în scurt timp. Proiectul include și alte două componente - softuri și tehnică de lucru modernă la primărie, respectiv amenajarea unui parc inteligent în incinta Școlii Bârlogu. 

Nu în ultimul rând, se apropie de finalizare și investiția derulată pentru modernizarea străzii Barajului, în satul Bârlogu. Covorul asfaltic a fost turnat și urmează trasarea marcajelor rutiere.