darmanesti primar 2În luna iunie alte două tronsoane de drum de pe raza comunei Dârmănești au fost asfaltate. Este vorba de Sfânta Elena și Drumul Teilor. În această vară administrația locală mai are programate alte două tronsoane pentru a fi reabilitate: Drumul lui Banu și Drumul lui Ciolan. „Cu Drumul lui Banu și Drumul lui Ciolan ne vom opri cu asfaltările pentru anul acesta. În schimb, avem alte investiții în derulare, iar altele vor demara cât de curând.

Astfel, se lucrează la sala de sport de la Școala Gimnazială, acolo unde se montează acoperișul. Urmează lucrările la interior și achiziționarea dotărilor. Sperăm ca, din iarnă, orele de educație fizică să se poată desfășura în această sală. Se lucrează și la locul de joacă de la Piscani, acolo unde trebuie să sosească mobilierul specific și să fie montat tartanul. Este al patrulea loc de joacă de pe raza comunei și, până la finele anului, vom mai amenaja încă un loc de recreere destinat copiilor, la Grădinița Negreni.

Alte două investiții vor demara cât de curând. Este vorba de ridicarea unui nou corp de clădire în perimetrul școlii de centru, cu 4 încăperi, corp destinat bibliotecii și personalului din conducerea unității de învățământ, dar și de construirea unui sediu destinat societății care se ocupă de gestionarea rețelei de alimentare cu apă a comunei, societate la care acționar este Consiliul Local. Nu în ultimul rând menționez că la rectificarea bugetară operată de Consiliul Județean în luna iunie comuna Dârmănești a primit 450.000 de lei, bani cu care vom achita contravaloarea reparațiilor efectuate la Grădinița Negreni și vom achiziționarea o nouă centrală termică pentru Școala Gimnazială Dârmănești.”, a detaliat Emilian Ciolan, primarul comunei.
De altfel, edilul șef va avea ocazia să-și ducă la bun sfârșit investițiile în derulare, dar să și inițieze altele noi, pentru că la alegerile locale din 9 iunie a fost confirmat pentru încă un mandat. „Mulțumesc tuturor celor prezenți la urne, și celor care m-au votat, și celor care au avut alte preferințe. Tuturor le promit că, așa cum am procedat și până acum, voi munci în interesul întregii comunități. Am fost, sunt și voi rămâne primarul tuturor!”, spune Emilian Ciolan.