cocu latIluminat public a fost modernizat în comuna Cocu, cu bani de la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). În cursul lunii iunie a fost finalizat procesul de modernizare a rețelei stradale, fiind montate 468 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED și implementat un sistem de telegestiune. Lucrările s-au derulat în satele Cocu, Făcălețești (parțial), Popești și Crucișoara. Pe de altă parte, în această perioadă continuă lucrările de modernizare a DC 176, conform proiectului finanțat prin Programul de Investiții ”Anghel Saligny”. ”Se lucrează pe drumul comunal care leagă satul Richițele de centrul comunei. Pe un tronson de 2,5 km a fost turnat primul strat de asfalt. Urmează amenajarea șanțurilor, execuția rigolelor betonate și accesele la proprietăți”, precizează primarul Gheorghe Țucă. 
 
Dotări pentru Școala Gimnazială
De curând a intrat în implementare un proiect extrem de important pentru infrastructura școlară din comuna Cocu. Acesta prevede dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Cocu, cu fonduri prin PNRR. Dotările sunt așteptate să sosească la școală în cursul vacanței copiilor. Tot cu fonduri europene va fi achiziționat un microbuz electric pentru transportul elevilor. 
La nivel administrativ, conform rezultatelor alegerilor locale din data de 9 iunie, noul primar ales al comunei Cocu este Codruț Bădescu, actualmente consilier local. Noul edil al comunei Cocu își va prelua mandatul administrativ în toamnă.