nucsoara primarÎn perioada de vară, la nivelul comunei Nucșoara continuă lucrările de asfaltare a drumurilor din satul Slatina. Investițiile sunt realizate cu fonduri prin Programul ”Anghel Saligny” și bani din bugetul local. De altfel, administrația publică locală dorește să continue procesul de modernizare a infrastructurii de drumuri și, în acest sens, cu fonduri locale vor începe anul acesta lucrări de modernizare pe încă două drumuri: Dumiteanu în satul Sboghițești și Ulița Mare în satul Gruiu.

Pe agenda conducerii administrative se mai află realizarea unor lucrări de reabilitare energetică a două cămine culturale, precum și accesarea de fonduri din PNRR pentru un proiect de instalare a unor fose septice ca alternativă la sistemul centralizat de canalizare. 
Toate aceste proiecte au mari șanse să fie duse la bun sfârșit, întrucât la conducerea Primăriei Nucșoara a fost asigurată continuitatea în urma alegerilor locale din luna iunie. Primarul Ion Cojocaru a câștigat un nou mandat, iar odată cu noile obiective, vin și idei inedite, menite să asigure transparență și eficiență în activitatea administrativă. ”Mulțumesc tuturor pentru prezența la vot, locuitorii comunei Nucșoara au dovedit că au spirit civic. Mulțumesc celor care m-au ales, dar și celor care au avut o altă opțiune. Ne dorim ca toți să trăim bine la Nucșoara, să ne dezvoltăm sustenabil, dar doar prin muncă putem transforma aceste dorințe în realitate. Voi face tot ceea ce ține de mine pentru a pune în valoare potențialul imens al comunei”, a declarat primarul Ion Cojocaru
Edilul pregătește o inițiativă inedită, unică cel puțin la nivel regional: constituirea unui Consiliu Consultativ al Comunei. Forul va fi compus din consilieri locali, directorul școlii, preoții din localitate, președinții asociațiilor cu activitate în Nucșoara și alți factori cu rol important în viața comunității locale. ”Consiliul Consultativ al Comunei Nucșoara va avea rolul de a stabili o țintă realistă și sustenabilă în ceea ce privește dezvoltarea locală în următorii 15 ani. Vom încerca să identificăm oportunități și posibilități de a dezvolta comuna, așa cum ne dorim cu toții. Ne vom așeza la masă, vom discuta despre cum ne dorim să arate localitatea în viitor și vom fixa obiective clare. Va fi un început, un punct de plecare, iar dialogul și consultarea publică rămân principalele căi pe care le vom folosi pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la comuna noastră”, a precizat primarul Ion Cojocaru.