nucsoaraReușită pentru proiectul ”Pădurea cu povești nemuritoare”, derulat de Fundația „Conservation Carpathia” și Primăria Nucșoara, în parteneriat cu McCann PR Romania. ”Pădurea cu povești nemuritoare” a primit Premiul Silver la categoria „PR for Good” în cadrul Galei COMMA - Communication Award Romania 2024, care a avut loc la mijlocul lunii martie. Alături de reprezentanții Fundației, la eveniment a fost prezent și primarul Ion Cojocaru. Proiectul reprezintă o inițiativă a Primăriei Comunei Nucșoara, realizată cu sprijinul „Conservation Carpathia” și își propune să protejeze unii dintre cei mai spectaculoși fagi seculari din Europa și să contribuie la dezvoltarea turistică a zonei.
Începe asfaltarea la Slatina
Primăria Nucșoara a emis la finalul lunii martie ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a drumurilor din satul Slatina. ”Am semnat contractul de execuție cu constructorul, am predat amplasamentul și acum (n.r. - 28 martie) am emis ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare. Toate drumurile din satul Slatina, aproximativ 7,5 km, vor fi asfaltate în cadrul proiectului finanțat prin Programul ”Anghel Saligny”, a declarat Ion Cojocaru, primarul din Nucșoara. 
Pe marginea drumurilor vor fi amenajate șanțuri betonate și podețe de acces la proprietăți, dar vor fi construite și patru poduri. Anterior, în satul Slatina au fost finalizate racordurile la rețeaua de alimentare cu apă. 415 racorduri la rețea au fost recepționate tot în luna martie de autoritățile din Nucșoara. 
În altă ordine de idei, Primăria Nucșoara intenționează să reabiliteze căminele culturale din satele Sboghițești și Slatina. În acest sens sunt întocmite documentații pentru lucrări de creștere a eficienței energetice în cele două clădiri publice. Solicitările de finanțare vor fi depuse în programele derulate de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).