baiculesti lat bunLucrări de modernizare a drumurilor locale, mai exact a mai multor bretele ale Drumului Național care tranzitează comuna, căi de acces care asigură legătura cu DC 213, sunt în plină desfășurare în această perioadă în comuna Băiculești. Acestea sunt executate cu fonduri din bugetul propriu al Primăriei, și au în vedere asfaltarea a circa 3 km de drumuri. 

”Primul strat de asfalt a fost așternut pe toate cele patru bretele ale drumului național. În scurt timp, firma executantă va veni și cu stratul final. De altfel, pe Ulița Bisericii a fost deja turnat al doilea strat de asfalt. Lucrările vor fi gata în această primăvară”, precizează primarul Niculae Dragnea
Lucrările la rețeaua de canalizare vor fi reluate în curând, acestea fiind suspendate pentru o scurtă perioadă de timp în scopul clarificării anumitor aspecte ce țin de infrastructura DN 7C, drum de-a lungul căruia se introduc conductele. Rețeaua de canalizare acoperă satele Măniceşti, Stejari, Argeşani, Băiculeşti şi Zigoneni și reprezintă o investiție derulată prin PNDL. 
În altă ordine de idei, cuantumul sumelor încasate aferente taxelor și impozitelor locale este unul satisfăcător pentru administrația publică locală. În primele trei luni ale anului, dorind probabil să beneficieze și de reducerea de 10% acordată până la finalul lunii martie, cetățenii comunei s-au prezentat în număr mare pentru a-și achita obligațiile fiscale.