leresti 1În luna martie administrația din Lerești a inaugurat moderna sală de sport construită cu fonduri prin Compania Națională de Investiții. La eveniment au participat ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, parlamentarii Cristina Stocheci, Remus Mihalcea, Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, secretarul de stat Nicolae Vlad, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu, subprefecții de Argeș, primari ai localităților învecinate.
”Sunt mândru că la Lerești avem o asemenea sală de sport, pretabilă pentru orice tip de competiție. Am reușit construirea acestei săli multifuncționale, cu o tribună de 180 de locuri, în timp record, spre bucuria comunității și mai ales a tinerilor din localiatate. Valoarea investiției este de 8,8 milioane de lei. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit!”, a declarat primarul Marian Toader.
 
Drumuri modernizate
leresti 2Continuă în ritm susținut modernizarea drumurilor de interes local în Lerești, proiect derulat prin Programul „Anghel Saligny”. Sunt modernizate străzile Răceni, Toderoiu, Băjenaru, Redea, Pitulan, Valea Foii, Valea Foii laterală, Roman și Bisericii. De altfel, un reprezentant al Guvernului, ministrul secretar de stat Vlad Nicolae, a făcut o vizită în localitate, pentru a monitoriza stadiul acestui proiect. ”Lucrarea va fi gata la sfârșitul lunii mai. Este o investiție de calitate, care asigură confortul cetățenilor și aduce plus valoare comunei. Prin „Anghel Saligny”, comuna noastră a obținut finanțare și pentru introducerea de utilități: apă și canalizare în satul Pojorâta.”, a menționat edilul șef din Lerești.
”Lerești este prima comună din Argeș care a semnat contractul de finanțare prin acest program și mă bucur foarte tare să văd că unul dintre cele două proiecte ale localității este aproape de finalizare”, a declarat secretarul de stat Vlad Nicolae.