vulturesti latÎn maxim o lună de zile, estimează Primarul din Vulturești, Liviu Poșircă, lucrările la rețeaua de canalizare, derulate cu fonduri din programul guvernamental „Anghel Saligny”, vor fi finalizate. În paralel, se lucrează la asfaltarea unor drumuri. ”La canalizare am terminat de realizat branșările și acum se mai lucrează la extinderi. Practic, vom avea sistem de canalizare funcțional în întreaga localitate, mai puțin satul Huluba, care este izolat și nu a putut fi cuprins în acest proiect. Cu siguranță, vom găsi o soluție din acest punct de vedere și pentru cei ce locuiesc aici”, a declarat edilul șef.
Se lucrează intens și la cel de al doilea obiectiv derulat cu fonduri prin programul amintit, și anume asfaltarea a 15 drumuri din localitate.
”Cinci drumuri sunt deja asfaltate, și avem pregătite pentru turnarea asfaltului încă cinci. Cred că la sfârșitul luni aprilie, începutul lunii mai, vom finaliza și această importantă investiție”, a precizat șeful executivului.
250 de lămpi noi, cu sistem inteligent de gestiune vor fi montate în întreaga comună, printr-un proiect pentru care Primăria a obținut fonduri europene prin AFM. ”La capitolul fonduri europene, mai avem un obiectiv pe care îl vom implementa prin PNRR - dotarea școlilor cu mobilier și echipamente IT. Suntem în procedura de achiziție, până în vară urmând ca școlile să fie dotate, iar elevii și profesorii să beneficieze de acest proiect”, a mai afirmat edilul șef din Vulturești.
 
Să aveți parte de iubire, prietenie, bunăstare, de-o primăvară plină de lumină și culoare! La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie!
Primăria și Consiliul Local Vulturești
Primar, Liviu Poșircă