poienarii de muscel latLucrările de modernizare a DJ 738 Poienari - Jugur - Mihăești au demarat în cursul lunii februarie și pe teritoriul comunei Poienarii de Muscel. Investiția aparține Consiliului Județean și vizează asfaltarea a 3,4 km de drum. ”Se balastează drumul și, concomitent, se lucrează la rigole și la podețele de acces. Se va respecta timpul necesar pentru tasare și apoi se va turna asfaltul, însă mai durează până se va ajunge la această etapă. Important este că se lucrează și că oamenii vor circula în condiții bune pe acest drum”, precizează primarul Ion Banzea. Drumul leagă comunele Mihăești și Poienarii de Muscel, inclusiv Poienarii de Muscel de Uzina Dacia, acesta fiind un traseu folosit și de angajații uzinei. 
Aleșii locali au aprobat bugetul anual, obiectivul principal fiind demararea celor șapte proiecte pentru care s-a obținut finanțare. Primul proiect care va începe în 2024 este cel de modernizare a rețelei de iluminat public, cu fonduri prin AFM. În derulare se află licitația pentru proiectele de creștere a eficienței energetice a trei clădiri publice, cu fonduri europene din PNRR. Vor fi reabilitate dispensarele din satele Poienari și Jugur, respectiv căminul cultural din Jugur. Tot anul acesta vor intra în execuție alte două investiții de maxim interes: înființarea rețelei de canalizare în satele Poienari și Groșani și modernizarea a două drumuri locale, Leculești și Peste Coastă. ”Cele două proiecte se suprapun pe strada Leculești. Vom veni cu canalizarea în prima fază, iar apoi vom asfalta drumul. Sperăm ca în primăvară să începem lucrările”, adaugă edilul din Poienarii de Muscel.   
 
Ziua de 8 Martie este cel mai potrivit prilej pentru a transmite toate gândurile frumoase pentru mamele, soțiile, femeile din viețile noastre! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Poienarii de Muscel

Primar, Ion Banzea