baiculesti lat bunPrimăvara timpurie a oferit autorităților comunei Băiculești oportunitatea de a demara mai devreme anumite lucrări de interes public. Astfel, în luna februarie au fost reluate lucrările de modernizare a drumurilor din satul Zigoneni, pe baza unui proiect finanțat din bugetul localității. ”Se lucrează pe Ulița Bisericii, se toarnă asfaltul. De altfel, se va lucra pe tot parcursul primăverii, vom asfalta peste 3 km de drumuri comunale”, declară primarul Niculae Dragnea. 
În paralel, lucrurile avansează și la proiectul de înființare a rețelei de canalizare, în sensul că sunt puse la punct instalațiile stației de epurare a apelor uzate menajere. Rețeaua de canalizare va deservi satele Mănicești, Stejari, Argeșani, Băiculești și Zigoneni și va fi gata anul acesta. Totodată, administrația publică locală va semna în perioada următoare contracte de finanțare a două obiective de investiții finanțate prin Programul ”Anghel Saligny”. Este vorba despre realizarea racordurilor individuale la sistemul de canalizare, respectiv extinderea alimentării cu apă în satul Zigoneni. De asemenea, urmează vizita în teren pentru proiectul depus la AFIR, în vederea modernizării unor drumuri în satele Mănicești, Zigoneni și Tutana.
 
Martie să fie un prilej de bucurie pentru toate femeile! Să simțiți mai puțin apăsarea grijilor și să vă umpleți gândurile și sufletul de căldura primăverii! 
La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Băiculești

Primar, Niculae Dragnea