nucsoara primarÎn cursul lunii februarie, în comuna Nucșoara au ajuns specialiști ai Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, în scopul efectuării vizitei în teren pentru un proiect care vizează modernizarea a șapte drumuri comunale. Solicitarea de finanțare a lucrărilor de asfaltare a fost depusă de autoritățile din Nucșoara la începutul anului.
În februarie Primăria comunei a aprobat bugetul anual și a stabilit investițiile ce se vor derula pe parcursul lui 2024. Astfel, în primăvară vor demara lucrări de asfaltare a drumurilor din satul Slatina, investiții finanțate prin Programul ”Anghel Saligny”. Momentan execuția lucrărilor se află în licitație, fiind reluată procedura de evaluare a ofertelor în urma admiterii unei contestații. 8 km de drumuri vor fi asfaltați în satul Slatina. 
”Cu fonduri locale vom realiza extinderi ale rețelei de alimentare cu apă, pe străzile Gruiului și Braniște, aproximativ 2 km de rețea. Lucrările încep în perioada următoare. Lucrăm și la DALI pentru două proiecte de eficientizare energetică a căminelor culturale de la Slatina și Sboghițești. Programele derulate de AFM sunt sursa de finanțare a acestor investiții”, declară primarul Ion Cojocaru. 
În curând va demara licitația pentru achiziția dotărilor necesare unităților școlare din comună, investiții finanțate prin PNRR, Componenta C15 -Educație. 
Nu în ultimul rând, proiectul unic de conservare a fagilor seculari din Nucșoara - ”Pădurea Poveștilor Nemuritoare”- continuă și anul acesta. Realizat de administrația publică locală în parteneriat cu Fundația Conservation Carpathia, proiectul își propune să dezvolte comunitatea locală și să o includă în circuitul turistic național. 
 
Să purtați mereu în suflet spiritul primenitor al acestui anotimp, să aveți parte de o viață plină de împliniri, dragoste și armonie cu sine și cei dragi. La mulți ani tuturor femeilor, cu ocazia zilei de 8 Martie!
Primăria și Consiliul Local Nucșoara
Primar, Ion Cojocaru