recea primar nou 5Lucrările de modernizare a unor tronsoane de drumuri de interes local au început în luna februarie în comuna Recea. Acestea prevăd refacerea infrastructurii și suprastructurii carosabilului, execuția de podețe noi, șanțuri și rigole betonate și carosabile în satele Recea, Deagu de Jos și Deagu de Sus. Străzile ce urmează a fi asfaltate asigură accesul către DC 122 și, prin acesta, către drumul județean DJ 504 Alexandria-Buzoești. ”Momentan se lucrează în satul Recea, se pregătește terasamentul drumului pentru lucrări. Asfaltul va fi turnat pe 9,5 km de drumuri comunale, este cel mai important proiect de infrastructură din ultimii ani”, declară primarul Doru Dragu. Finanțarea este asigurată prin Programul ”Anghel Saligny” și din fonduri locale. 
Proiectele de reabilitare energetică a unor clădiri publice, instalare a unui sistem de supraveghere video în comună, înființarea unor stații de reîncărcare a vehiculelor electrice, respectiv realizarea PUG-ului localității și a unei baze de date GIS - investiții finanțate prin PNRR, au intrat în faza licitațiilor. 
Pe de altă parte, unitatea medico-socială din centrul comunei va fi gata în această primăvară. Reabilitarea clădirii se apropie de finalizare și în scurt tip aici vor funcționa un cabinet de medicină de familie și o farmacie. Autoritățile locale poartă discuții și cu un medic stomatolog din București, interesat să ofere servicii medicale la unitatea din comuna Recea.   
 
8 Martie este prilejul să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumneavoastră, doamnelor și domnișoarelor, care ne sunteți atât de dragi fiecăruia dintre noi. 8 MARTIE fericit!
Primăria și Consiliul Local Recea

Primar, Doru Dragu