darmanesti primar 2Mini-vacanța școlară din februarie a constituit un bun prilej pentru administrația din Dârmănești să efectueze o serie de lucrări în unitățile de învățământ. Au fost vizate școala de centru și grădinița de la Valea Nandrii. „Lucrările de reabilitare de la școala de centru au vizat două săli de clasă și holul de la parterul imobilului. Cât de curând, în perimetrul acestei unități de învățământ vom demara construcția unui nou corp de clădire, cu patru încăperi, una destinată bibliotecii, celelalte urmând a avea destinația de birouri pentru personalul din conducerea școlii. La grădinița de la Valea Nandrii am amenajat o mini-sală de spectacole, cu scenă și toate cele trebuincioase. Tot în incinta acestui imobil vom mai amenaja o încăpere, un fel de club destinat preșcolarilor de acolo.”, a detaliat primarul Emilian Ciolan.
Anul acesta la Dârmănești continuă și campania de asfaltare. „Imediat ce vremea va permite și stația de bitum va reporni, vom turna asfalt pe Sfânta Elena și pe Drumul lui Banu, tronsoane la care ne-am apucat de lucru anul trecut și pe care s-au făcut inclusiv lucrări de amenajare a șanțurilor. De asemenea, luna aceasta am demarat proiectarea la alte trei drumuri comunale, în lungime totală de aproximativ 1,4 km, pe care ne dorim să le reabilităm în cursul acestui an.”, a mai precizat edilul șef din Dârmănești.
 
Primăvara care vine să vă fie plină de lumină, să aveți parte numai de bucurii. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie!
Primăria și Consiliul Local Dârmănești

Primar, Emilian Ciolan