buzoesti lat bunLucrări de amenajare a gardului și a parcării din incinta Școlii Gimnaziale Șerboeni sunt în desfășurare în această perioadă în comuna Buzoești. Acestea sunt executate cu fonduri din bugetul local. În curând, unitatea de învățământ va beneficia și de lucrări în vederea creșterii eficienței energetice, cu fonduri prin PNRR accesate de autoritățile locale. 

Lucrările vizează izolarea termică a pereților exteriori, realizarea unui sistem fotovoltaic pentru producerea energiei electrice, înlocuirea surselor de iluminat actuale cu surse de iluminat cu led, instalarea unor pompe de căldură pentru producerea energiei termice și înlocuirea tâmplăriei. Și sediile altor două instituții publice, Primăria Buzoești și Școala Vulpești, vor beneficia de lucrări similare, tot cu finanțare prin programul european. 
În procedură de licitație se află și proiectul privind extinderea și modernizarea iluminatului public, cu finanțare prin AFM. Și proiectul de asfaltare a 7 km de drumuri în satele Vulpești și Cornățel, derulat prin programul guvernamental ”Anghel Saligny”, se regăsește în etapa licitației pentru atribuirea lucrărilor. Modernizarea drumurilor va începe după finalizarea lucrărilor de introducere a canalizării, investiție derulate de SC Apă Canal 2000 Pitești. ”Zilele următoare vom preda amplasamentul constructorului în vederea organizării șantierului de lucrări. După data de 1 martie va începe lucrul la canalizare. Organizarea de șantier va fi lângă Școala Vulpești”, explică primarul Ion Tănase. 
 
Doamnelor și domnișoarelor, fie ca 8  Martie să vă fie un prilej de bucurie, să simțiți mai puțin apăsarea grijilor și să vă umpleți gândurile și sufletul de căldura primăverii! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Buzoești
Primar, Ion Tănase