cateasca intalniri cetateni 3Întâlnirile cu locuitorii comunei reprezintă un mijloc de comunicare între cetățean și administrația locală. Conducerea Primăriei Căteasca respectă acest principiu, și la fiecare început de an organizează consultări publice cu cetățenii localității. Pe parcursul lunii februarie, primarul Liviu Năstase a participat la ședințe cu cetățenii fiecărui sat, întâlniri în cadrul cărora au fost prezentate bugetul și lista de investiții aferente acestui an. ”Cetățenii sunt beneficiarii investițiilor publice, cetățenii decid! Vreau să le mulțumesc tuturor pentru idei și pentru deschiderea la dialog. Împreună putem dezvolta comuna Căteasca, prin dialog și transparență”, afirmă primarul Liviu Năstase. 
În ceea ce privește lucrările aflate în derulare, în satele Căteasca, Coșeri, Catane și Recea a început refacerea drumurilor în urma lucrărilor de canalizare realizate anul trecut. Drumurile sunt pietruite și pregătite pentru asfaltare. De asemenea, autoritățile din Căteasca au reluat de curând lucrările de asfaltare pe DJ 702G. Drumul a fost preluat în administrare de la Consiliul Județean și modernizat pe o lungime de 10 km, pe parcursul anului trecut. 
Nu în ultimul rând, administrația publică locală a demarat pregătirile pentru organizarea transportului public local cu autobuze Publitrans. ”În fiecare sat al comunei se amenajează stațiile de autobuz. În curând autobuzele Publitrans vor circula și pe raza comunei Căteasca. În funcție de numărul de solicitări, se va stabili numărul curselor regulate care vor fi efectuate zilnic”, precizează edilul șef din Căteasca. 
 
Cu ocazia zilei de 8 Martie, ne revine onoarea de a ura tuturor doamnelor și domnișoarelor multă sănătate, fericire, împliniri nenumărate alături de cei dragi! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Căteasca

Primar, Liviu Năstase