suseni tractor 1Un utilaj nou a ajuns în luna februarie în parcul auto al comunei Suseni. Este vorba despre un tractor complet echipat pentru deszăpezire, achiziționat cu fonduri europene și locale prin intermediul GAL Microregiunea Lunca Argeșului. Primăria Suseni mai are în dotare pentru lucrările de gospodărire comunală alte utilaje cum ar fi un buldoexcavator, o basculă cu lamă, un greder, o vidanjă, precum și un tractor mai vechi. 
În paralel, în comună sunt în plină desfășurare lucrări de asfaltare a unor drumuri prin programul guvernamental ”Anghel Saligny”. ”Trei din cele patru firme care au câștigat licitația pentru execuția lucrărilor sunt în teren. Se lucrează în satul Cerșani, totul decurge conform graficului de lucrări stabilit”, precizează primarul Doru Radu. La finalul lucrărilor, 12 km de drumuri din comuna Suseni vor fi modernizați. 
Un alt șantier deschis este cel de la grădinița din centrul comunei. Lucrările se desfășoară preponderent la exterior, iar autoritățile locale estimează că unitatea de învățământ preșcolar va fi gata la finalul primăverii. Din toamnă, odată cu începerea anului școlar, trei grupe de grădiniță vor putea învăța în noua grădiniță. 
Nu în ultimul rând, după 1 martie încep și lucrările de modernizare a iluminatului public din comună. 350 de lămpi cu LED vor înlocui vechile surse de iluminat din rețeaua stradală. Investițiile sunt realizate cu fonduri accesate prin AFM de către Primăria Suseni. 
 
Gânduri bune, sănătate, împliniri pe toate planurile tuturor doamnelor și domnișoarelor! La mulți ani, de 8 Martie!
Primăria și Consiliul Local Suseni

Primar, Doru Radu