davidesti primar bunDupă finalizarea bugetului, conducerea administrației din Davidești a procedat la prioritizarea proiectelor din lista obiectivelor de investiții propuse pentru anul acesta, pentru fiecare sat. Astfel, conform declarațiilor primarului Alin Văduva, la începutul lunii martie vor începe lucrările de modernizarea și eficientizare energetică a Casei de Cultură. ”Investiția este realizată cu fonduri europene, prin PNRR, și presupune lucrări ample, de la schimbarea acoperișului până la refacerea interioarelor, schimbarea tâmplăriei, a sursei de căldură, anveloparea clădirii etc”, a declarat edilul șef.

Tot de la începutul primării se va da ordin de începere pentru asfaltarea străzii Dos, în lungime de 500 m. Se vor asfalta și cele 22 de intrări către proprietățile aflate pe acest drum și se vor amenaja rigole acolo unde este necesar, conform proiectului tehnic. ”După modernizarea acestui drum, lucrare pe care o vom face cu fonduri locale și județene, vom continua campania de asfaltare în Voroveni, cu drumul Valea Podului, pentru care finalizăm acum proiectul tehnic. Urmează strada Râului, zona Mangeac și strada Lăutarilor.”, a anunțat șeful executivului.
Concomitent, în această perioadă, va începe amenajarea unui loc de joacă pentru copii și a unui parc vizavi de Căminul Cultural Conțești, precum și a stadionului din Voroveni, unde se va realiza împrejmuirea, se va însămânța gazon și se vor monta porți.
”Așa cum i-am obișnuit pe cetățenii comunei noastre, facem, pas cu pas, tot ceea ce ne-am propus, ba chiar încercăm să depășim lista de obiective conturate pentru anul acesta. Desigur, totul depinde de sumele de care dispunem și de cum vom reuși să atragem finanțări și din alte surse”, a mai precizat primarul din Davidești.
 
Voința de a asculta, răbdarea de a înțelege, tăria de a sprijini, iubire în a îngriji și a fi mereu acolo unde este nevoie... Toate acestea definesc FEMEIA. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie!
Primăria și Consiliul Local Davidești
Primar, Alin Văduva