raca latPrimăria Râca va scoate în curând la licitație lucrările de amenajare a unui centru de colectare cu aport voluntar a deșeurilor menajere. Finanțarea investiției este asigurată din fonduri nerambursabile, prin PNRR. ”Am luat toate avizele și, în scurt timp, vom scoate la licitație lucrările. Centrul va fi amenajat între satele Bucov și Adunați, în incinta fostului CAP. Cetățenii vor putea aduce acolo deșeuri reciclabile și biodeșeuri ce nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și deșeuri voluminoase, deșeuri din lemn, mobilier, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri de grădină, deșeuri din construcții și demolări etc”, declară primarul Sorin Nicușor Popescu. 

În altă ordine de idei, începând din luna martie vor fi făcute achiziții pentru dotarea Școlii Gimnaziale ”Ilie Stănculescu”, conform proiectului aprobat la finanțare prin PNRR, Componenta C 15 Educație. Unitatea de învățământ va beneficia de mobilier și echipamente IT pentru modernizarea infrastructurii de lucru. 
Nu în ultimul rând, autoritățile locale fac ultimele pregătiri în vederea predării serviciului de canalizare către operatorul regional SC Apă Canal Pitești. În acest scop, în perioada următoare vor fi realizate aproximativ 40 de branșamente la rețeaua de canalizare din comuna Râca.
 
Belșug în casă, bucurie în suflet, optimism și împliniri în familie tuturor doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Râca
Primar, Sorin Nicușor Popescu