cocu latMare parte dintre proiectele pentru care autoritățile din comuna Cocu au obținut finanțare vor începe în această primăvară. Primul, și cel mai important, este cel de asfaltare a DC 176 în satul Richițele. Investiția în modernizarea drumului este finanțată din fonduri guvernamentale și locale. ”Așteptăm validarea bugetului ca să putem plăti taxa la ISC pentru demararea lucrărilor. Sper ca din luna martie să ne putem apuca de lucru. Și la proiectul pentru modernizarea iluminatului public, finanțat prin AFM, suntem pe final cu licitația și urmează să semnăm contractul de lucrări. Vor fi montate peste 400 lămpi LED în satele Cocu și Făcălețești (parțial) și Popești și Crucișoara”, declară primarul Gheorghe Țucă. 

În implementare a intrat și proiectul de dotare a școlii din comună. Investițiile în modernizarea infrastructurii de educație din localitate sunt realizate cu fonduri europene, fiind accesate de administrația publică locală prin PNRR. Va fi achiziționat mobilier nou pentru sălile de clasă, precum și echipamente IT pentru laboratoarele școlii. 
Nu în ultimul rând, cu fonduri din bugetul local, Primăria Cocu va executa anul acesta o serie de lucrări la rețelele de utilități. Astfel, se va extinde rețeaua de alimentare cu apă în Dealu Cătușa, cătunul Ciocești, pe o lungime de circa 2 km și se va înlocui conducta de apă pe un tronson de 1 km în cătunul Dealu Bogdanului. 
 
O floare, un gând bun și urări de sănătate transmitem, pe această cale, tuturor doamnelor și domnișoarelor! La mulți ani de 8 Martie!
Primăria și Consiliul Local Cocu
Primar, Gheorghe Țucă