stefan cel mare primar 2024 4Primăria comunei Ștefan cel Mare a început implementarea proiectului de dotare a sediului administrativ cu mobilier și echipamente IT, proiect în valoare de 20.000 de euro, finanțat din fonduri europene, prin intermediul AFIR. Funcționarii instituției vor avea parte de birouri noi, calculatoare, monitoare și imprimante performante. Achiziția acestor dotări a fost definitivată și se așteaptă ca undeva în luna martie acestea să ajungă la sediul primăriei. 

În licitație se află proiectul de dotare a Școlii Gimnaziale Ștefan cel Mare, proiect finanțat prin PNRR, Componenta C 15 - Educație. Cu ajutorul fondurilor europene, în cadrul unității de învățământ vor fi dotate 14 săli de clasă, 2 laboratoare și sala de sport. 
Se va asfalta la Glavacioc
”Am aprobat bugetul și, pe baza fondurilor disponibile, precum și cu ajutorul Consiliului Județean, vom asfalta anul acesta strada Mircea cel Bătrân (DC 130), în satul Glavacioc. Drumul are o lungime de 1,5 km. De curând au fost reluate și lucrările pe drumurile incluse în proiectul finanțat prin Programul ”Anghel Saligny”. Se lucrează la șanțuri și podețe, apoi se va turna stratul final de asfalt”, precizează primarul Ion Parpală. De asemenea, este așteptată vizita în teren necesară evaluării proiectului de asfaltare a 3 km de drumuri comunale, depus la începutul anului la AFIR. Declararea eligibilității proiectului depinde într-o mare măsură de această etapă. Dacă va beneficia de finanțare, proiectul va permite autorităților din Ștefan cel Mare asfaltarea a trei străzi: Tudor Vladimirescu, Ing. Ion Florescu și Ion Mihalache.  
 
8 martie să aducă tuturor doamnelor și domnișoarelor, odată cu primele zâmbete ale primăverii, multe realizări, îndeplinirea tuturor viselor, multă fericire și numai bucurii. La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Ștefan cel Mare
Primar, Ion Parpală