stolnici latDJ 679  Păduroiu (DN 67) - Lipia - Popești - Lunca Corbului - Pădureţi - Ciești - Fâlfani - Cotmeana - Malu - Bârla - Lim. Jud. Olt va fi modernizat de Consiliul Județean Argeș, cu fonduri europene. În ședința din luna februarie, administrația județeană a aprobat documentația tehnică - faza Proiect Tehnic, devizele de cheltuieli, studiile aferente și bugetul proiectului, finanțarea urmând să fie asigurată pe noul exercițiu financiar european, în cadrul Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027. Este o veste bună și pentru locuitorii comunei Stolnici, DJ 679 reprezentând principala cale de circulație pentru comunele de pe Valea Cotmenei. Drumul va fi modernizat pe o lungime de 48 km. 
Schimbând registrul, lucrările la dispensarul medical din centrul comunei continuă în această perioadă. ”Se lucrează la interior, se montează instalațiile sanitare. În câteva luni, la începutul verii, dispensarul va fi gata. În paralel ne ocupăm de obținerea autorizațiilor necesare astfel încât unitatea medicală să devină funcțională într-un timp cât mai scurt”, precizează primarul Sevastian Pupăză Roșu. 
Din luna martie încep efectiv și lucrările de extindere și modernizare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, investiții derulate de SC Apă Canal Pitești. De asemenea, la finalul lunii februarie, autoritățile din Stolnici au predat constructorului amplasamentul pentru lucrările de modernizare a unor tronsoane de drumuri comunale. Lucrările fac parte dintr-un proiect finanțat din fonduri locale și guvernamentale prin Programul ”Anghel Saligny”. 
 
Să purtați mereu în suflet spiritul primenitor al acestui anotimp, să aveți parte de o viață plină de împliniri, dragoste și armonie! La mulți ani tuturor femeilor, de 8 Martie! 
Primăria și Consiliul Local Stolnici

Primar, Sevastian Pupăză Roșu