babanaÎn februarie, Consiliul Local Băbana a aprobat bugetul local pe anul 2024, din care s-a alocat suma de 1.841.290 lei pentru investițiile ce se vor derula pe parcursul anului. Mulți alți bani pentru dezvoltare - peste 35 de milioane de lei, vor veni grație proiectelor finanțate din surse guvernamentale sau europene. „Principalele investiții care se vor derula în această perioadă cu bani guvernamentali sau europeni vizează introducerea rețelei de canalizare și stație de epurare a apelor uzate în satul Groși, rețea de canalizare menajeră și racorduri în satele Băbana, Cotmenița și Ciobănești, reabilitarea unor drumuri, reabilitarea energetică a clădirii primăriei, dotarea școlilor cu mobilier, materiale didactice și echipamente IT, construirea unui centru de colectare a deșeurilor prin acord voluntar.”, detaliază primarul Bebe Ivan.

La ora actuală, la Băbana se lucrează și la reabilitarea parcului de agrement de la Școala Slătioarele și se amenajează un parc similar în zona Cătina. Lucrările constau în turnarea de alei, împrejmuiri, asigurarea iluminatului, montarea de foișoare dar și de mobilier specific locurilor de joacă pentru copii. 
 
Martie este ziua în care se îmbină armonios cele patru caracteristici ale femeilor: sensibilitatea, frumusețea, tandrețea și finețea. Pentru toate doamnele și domnișoarele, cele mai alese urări de sănătate, fericire, prosperitate și realizarea tuturor dorințelor!
Primăria și Consiliul Local Băbana
Primar, Bebe Ivan