cetateni inaltVești foarte bune pentru comunitatea din Cetățeni. La începutul lunii martie, conducerea administrației locale a semnat contractul de finanțate, din cadrul Programului Anghel Saligny, lot 1. Va urma, tot cu finanțare guvernamentală, modernizarea Străzii Speranței. ”Putem începe modernizarea străzilor Plaiul Radului, Morărești, Căpitan Socol și Râului și, cât de curând, sper să semnăm și pentru lotul 2, ce cuprinde modernizarea Străzii Speranței. Având licitația adjudecată, putem începe lucrările, ceea ce este un mare avantaj. Am luat o decizie foarte bună să organizăm licitația înainte, cu clauză suspensivă. Iată că acum putem să demarăm și să realizăm cât mai repede investiția. Modernizarea infrastructurii rutiere este foarte importantă pentru localitatea noastră, fiind una dintre cele mai mari dorințe ale tuturor membrilor comunității.”, a declarat primarul Mugurel Minciună.

Tot în această perioadă, cu fonduri proprii și sprijin financiar de la Consiliul Județean, se vor moderniza Străzile Primăverii 1 și 2 - turnarea celui de-al doilea strat de asfalt.
Pe masa conducerii Primăriei se află și proiectele semnate în cadrul PNRR, pentru care se întocmesc la ora actuală la studiile de fezabilitate.