slobozia primar primarieSfârșitul de an reprezintă un moment potrivit pentru realizarea bilanțului activității și pentru administrația publică a comunei Slobozia. Drumul spre dezvoltare al localității a continuat și în 2022 cu noi lucrări și proiecte. ”Am încercat și anul acesta să implementăm proiecte care să aducă un plus de confort cetățenilor comunei noastre. Din păcate însă, multe dintre eforturile noastre de realiza investiții sunt îngreunate sau chiar zădărnicite de birocrație, de hârțogăraia aferentă. Sper ca în anul ce urmează să depășim complet greutățile pricinuite de pandemie și să ne revenim din punct de vedere economic”, declară primarul Petre Funie.

Printre investițiile finalizate anul acesta în comună se numără amenajarea aleilor betonate din zona podului peste râul Dâmbovnic și până la școala gimnazială, garduri noi la școlile din comună și anvelopare termică, asfaltarea DJ 702 F în asociere cu Consiliul Județean și întreținerea drumurilor locale. În ceea ce privește anul ce urmează, premisele sunt bune, în sensul că au fost obținute finanțări pentru noi obiective de investiții. Este vorba despre fonduri guvernamentale în valoare de peste 12 milioane de lei prin Programul ”Anghel Saligny” pentru modernizarea mai multor drumuri comunale și de interes local. De asemenea, Primăria Slobozia a depus în PNRR un proiect pentru modernizarea și extinderea rețelei de iluminat public.

De Sărbători înconjurați-vă de familie și prieteni, bucurați-vă de glasurile colindătorilor! Să aveți un An Nou plin de împliniri!
Sărbători fericite! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Slobozia
Primar, Petre Funie