nucsoara primarÎn comuna Nucșoara se află în plină desfășurare lucrările de amenajare a unei gospodării de apă în satul Gruiu. Investiția va servi la îmbunătățirea distribuției de apă potabilă și la eliminarea pierderilor de apă din rețeaua publică. ”Gospodăria de apă din satul Gruiu este realizată în proporție de 60%. Într-o lună de zile, investiția va fi finalizată. Gospodăria include și o stație de clorinare care va conduce la îmbunătățirea calității apei care ajunge la cetățeni”, precizează primarul Ion Cojocaru.

Totodată, la vechea școală din satul Slatina, autoritățile din Nucșoara au demarat de curând o serie de lucrări de reabilitare. Acestea sunt realizate cu fonduri din bugetul local.
În altă ordine de idei, conducerea Primăriei Nucșoara a depus în luna octombrie două proiecte pentru derularea unor lucrări în scopul asigurării eficienței energetice la două clădiri de pe raza comunei. Este vorba de căminele culturale din satele Sboghițești și Slatina, acestea urmând să fie modernizate și eficientizate energetic cu fonduri europene, prin PNRR. Tot prin PNRR, administrația publică locală va implementa un proiect ce prevede amenajarea unui punct cu două stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice.