bughea de josLa Bughea de Jos s-a finalizat turnarea asfaltului pe strada Ciopățești, drum în lungime de 980 metri. Conform declarațiilor primarului Ion Tănăsescu, urmează executarea șanțurilor, care vor fi finalizate în două săptămâni. ”Iarna ne va găsi cu acest tronson care crea mereu probleme, modernizat. Calea rutieră deservește peste 100 de familii, în jur de 400 de persoane. Rămânând tot în sfera drumurilor, anunț comunitatea că suntem pe ultima sută de metri și cu obținerea avizelor pentru proiectul pentru care am primit finanțare prin Programul „Anghel Saligny”, care vizează modernizarea infrastructurii rutiere în localitate -7 km de drumuri, respectiv străzile Plăișor, Gheorghe Dinică (Peste Vale), Ciocanu, Valea-Piscul Calului, Valea Crăsan. La cel de-al doilea proiect intrat la finanțare prin același program național, înființarea sistemului de canalizare - o rețea de 11 km și construirea unei stații de epurare, suntem aproape de obținerea certificatului de urbanism”, a declarat primarul Ion Tănăsescu.

Se lucrează într-un ritm rapid și la construirea Școlii Bratia. ”Am turnat placa și ridicăm primul etaj. Unitatea de învățământ va avea trei săli de clasă, grup sanitar, sală de sport și cancelarie pentru profesori, fiind vitală pentru copiii din zonă.”, spune edilul șef.
O altă veste bună este aceea că unul dintre proiectele depuse pe PNNR - achiziționarea de stații de încărcare destinate vehiculelor electrice - a fost acceptat la finanțare. Investiția este în valoare de aproape 300.000 de lei. 
Nici pregătirile pentru sezonul rece nu au fost uitate. S-a realizat aprovizionarea cu materiale antiderapante și s-au pus la punct utilajele propriii pentru intervenții rapide, când va fi cazul.