davidesti lat nouO serie de lucrări ce vizează modernizarea infrastructurii, aflate pe lista de priorități a administrației locale din Davidești, sunt pe cale să înceapă. Astfel, conducerea Primăriei a emis ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a drumului Verdele. Tot cu fonduri proprii se realizează reparații la trotuare în satul Conțești, pe toată lungimea drumului unde au avut loc săpături la rețeaua de canalizare.

”Tot în satul Conțești am reușit să racordăm Căminul Cultural la rețelele de utilități: apă și canalizare și să amenajăm toaletele interioare.”, spune primarul Alin Văduva.
O altă lucrare foarte importantă care va începe curând este realizarea de șanțuri betonate pe Valea Radului. „Se vor amenaja rigole pe o lungime de 400 de metri, pentru prevenirea inundațiilor. Este necesar să luăm măsuri, mai ales acum în contextul schimbărilor climatice, când orice ploaie se poate transforma într-un potop ce ar produce mari pagube și ar putea pune  în pericol siguranța locuitorilor și a caselor acestora”, a afirmat edilul șef.
Toată documentația premergătoare semnării contractelor de finanțare în cadrul Programului „Anghel Saligny” a fost încărcată pe platforma Guvernului. ”Avem 4 obiective pentru care am primit fonduri: asfaltarea străzii Mărășești, în lungime de 500 metri, a III-a etapă a rețelei de canalizare în satul Conțești - 1 km, asfaltarea străzii Valea Budii și amenajarea parcării Căminului Cultural, precum și asfaltarea drumului Gura Hulubii - 1 km. Până la semnarea contractelor vom demara procedurile premergătoare organizării licitației.”, a mai spus șeful executivului.
Împreună cu orașul Mioveni, prin programul PNRR, Componenta 10,  localitatea Davidești va achiziționa autobuze ecologice pentru transportul public.