pusl# Cei care au distrus PNRR vor să dea lecții de guvernare

„Previziunile” domnului Cătălin Drulă, președintele USR, privind o criză economică cu impact puternic asupra României, nu fac nimic altceva decât să arate, încă o dată, singurul lucru la care USR se pricepe: vorbele goale.
Un partid caracterizat de zero realizări la guvernare, dar campion la demagogie, nu poate da lecții privind modul în care o țară trebuie guvernată.

Singurul lucru notabil realizat de Cătălin Drulă în cele nouă luni de mandat la Ministerul Transporturilor a fost sporirea impresionantă a averii domniei sale. În mai puțin de un an, banii din conturi s-au înmulțit de câteva ori, iar investițiile au crescut de 100 de ori.
Ceea ce vedem astăzi este o încercare lamentabilă de a deturna atenția de la un lucru extrem de important, faptul că USR este partidul care a distrus Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Obiective absurde și nerealiste au fost asumate de USR în numele tuturor românilor, iar acum suntem în situația de a încerca să reparăm ceea ce se poate, încercând să găsim soluții la măsurile aberante din PNRR, așa cum este plafonul maxim de 9,4% din PIB pentru pensii.
USR și-a dat deja măsura (in)competenței și, de aceea, nimic din ceea ce spun nu poate avea greutate.

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL