balasoiu alimenteDeputatul PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, a fost exclus sâmbătă, 1 octombrie din PSD! Decizia aparține conducerii centrale a social-democraților și a fost însușită fără rezerve de către conducerea județeană a partidului. „Am luat act de decizia conducerii PSD de excludere din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. Rămânând consecvent principiilor sale, PSD Argeș se delimitează ferm de orice atitudine imorală și solicită de urgență demisia sa din Parlamentul României.”, se arată într-un comunicat al PSD Argeș.

Potrivit presei centrale, deputatul Aurel Bălășoiu ar fi implicat într-un scandal sexual cu implicații penale.
„Voi merge înainte și voi lupta. M-au exclus, nici o problemă. Nu am întreținut relații sexuale cu minori” - a declarat pentru gandul.ro, Aurel Balașoiu.
Într-un scurt interviu pentru news.ro, preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, admite că a votat excluderea din partid a deputatului Bălăşoiu „pentru bănuiala că ar exista un filmuleţ cu acesta în care apare în ipostaze intime împreună cu o altă persoană.”
Potrivit unor surse citate de stirileprotv.ro, președintele PSD Marcel Ciolacu ar fi aflat despre acest incident și ar fi decis să-l dea afară din partid pe Bălășoiu ”în secunda doi”. ”L-a exclus direct, fără discuții. Nu are ce căuta așa ceva în partid” - au spus sursele citate.