mihalcea scoalaElevii și dascălii Colegiului Național "Dinicu Golescu" din Câmpulung au revenit azi la cursuri cu bucuria revederii, cu entuziasmul și speranțele specifice unui nou început. Oaspeți ai Colegiului condus cu foarte bune rezultate de către prof. Magdalena Dorcioman au fost azi, la deschiderea noului an școlar, și deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea, subprefectul Ciprian Neculăescu și consilierul municipal Gabriel Neacșu.

Retrăind emoțiile anilor de liceu, deputatul Remus Mihalcea le-a vorbit elevilor despre șansa lor de a învăța la unul dintre cele mai prestigioase licee din Argeș:
"Mă bucur să vă văd astăzi într-un număr atât de mare liberi, fără restricții. După doi ani destul de dificili putem, în sfârșit, să reîncepem școala în mod normal.
Vreau să mulțumesc conducerii liceului pentru că, după aproximativ 20 de ani, mi-au dat ocazia să retrăiesc emoția primei zile de liceu.
Este o perioadă frumoasă a vieții dumneavoastră. Vă doresc mult succes de aici înainte și țineți minte că aveți pe umeri responsabilitatea de a duce mai departe renumele acestui liceu oriunde ați merge în lume!
Mult succes în noul an școlar!", este mesajul transmis de către deputatul Remus Mihalcea.