analogue 3Pe parcursul a trei zile, platoul Făget din Mioveni se va transforma cu totul și va găzdui concertele unor artiști români și internaționali îndrăgiți. Cei care doresc să participe și încă nu și-au cumpărat bilete sau abonamente le vor putea achiziționa chiar de la intrarea în festival.
Doar cinci motive ca să vii la Analogue Festival:

1. Muzică de excepție
Line-up-ul din această ediție îi prezintă pe Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba, Rudimental DJ, Dubioza Kolektiv, Subcarpați, Zdob și Zdub, Irina Rimeș și pe mulți alții.
Asaf Avidan s-a născut în Israel și și-a început cariera solo în 2012. Piesa cu care a făcut înconjurul lumii, “Reckoning Song (One Day)”, a fost auzită de multe ori pe radiourile din România. Anul acesta își continuă turneul de promovare al ultimului său album, “Anagnorisis’’, lansat în 2020.
Jessie Ware este o artistă britanică foarte apreciată în România. “Say You Love Me”, o colaborare cu Ed Sheeran, a fost punctul culminant al celui de-al doilea album al său. Cel de-al patrulea album de studio, “What's Your Pleasure?”, a fost lansat în 2020 cu mare succes și a ajuns pe locul trei în topurile din Marea Britanie. În aceasta vară a cântat la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume.
Line-up-ul complet și orele de începere a concertelor sunt disponibile la www.analogue.ro.

2. Spațiul unic de desfășurare
Festivalul va avea loc într-un spațiu verde, amenajat chiar la marginea pădurii de pe Platoul Făget. Multe zone de relaxare, ateliere de creație și activități conexe vor transforma cei 75.000 de metri pătrați.
Festivalul este situat în centrul țării și poate fi accesat ușor cu mașina sau cu trenul. Distanțele față de principalele orașe din apropiere sunt: 15 km de Pitești, 40 km de Câmpulung Muscel, 50 km de Curtea de Argeș, 75 km de Râmnicu Vâlcea, 90 km de Târgoviște, 95 km de Slatina, 130 km de Brașov, 132 km de București, 145 km de Craiova, 190 km de Sibiu.
Cel puțin 1.000 de locuri de parcare gratuite sunt disponibile chiar lângă locul de desfășurare al festivalului.

3. În premieră, apă de băut gratis
Toți participanții la Analogue Festival au la dispoziție, în mod gratuit, apă de băut filtrată disponibilă prin Sistemath by La Fântâna. Sistemath este o tehnologie performantă de filtrare a apei ce imită ciclul natural de purificare a acesteia. Participanții la festival vor putea lua apă din punctele de alimentare Sistemath disponibile în incinta festivalului. Pentru a lua apă se poate folosi un recipient personal (termos, PET etc.) sau se pot achiziționa sticle de tritan reutilizabile de la standul Sistemath, contra sumei de 30 de lei. Sticlele de tritan sunt sigure, rezistente, ușor de cărat și pot fi folosite și ulterior.

4. Ridicări cu balonul cu aer cald
Participanții la festival vor avea ocazia să admire de sus peisajul spectaculos al zonei. Aceștia vor putea admira zona împădurită de pe malul râului Doamnei, orașul Mioveni, satele pitorești din jur, iar spre nord, Subcarpații de curbură. O ridicare cu balonul durează în jur de 10 minute și va fi ocazia unor momente foto unice.

5. Toate activitățile pe timp de zi
Accesul la festival se va face vineri, de la ora 14:00, și sâmbătă și duminică, de la ora 12:00.
Cei care vor veni la festival vor avea la dispoziție și Hidroteca by Sistemath, un spațiu în care pot să asculte sunetul apei, în primul silent disco cu sunete create de apă, să guste apa, sau să o vadă în forma celor mai spectaculoase portrete create din întâlnirea pigmenților naturali cu apa curată.
George, primul banking inteligent, Inovație BCR a pregătit un spațiu de relaxare și creativitate, având în centru instalația digitală George loves.
Una dintre cele mai vizitate zone din festival va fi, cu siguranță, zona de food & drinks, unde se regăsesc 11 vendori pentru toate gusturile, dar și Caravana Aperol, zona Tanqueray sau zona Johnny Walker. Participanții sunt invitați și la Pepsi Taste Challenge, dar și la sesiuni zilnice de degustare de vinuri de la compania Beciul Domnesc.

Mașina oficială a Analogue Festival
Pe partea de mobilitate, serviciul este asigurat de Țiriac Auto prin cele mai noi modele Mercedes-Benz care vor transporta artiștii la festival. De asemenea, pe toată durata festivalului, va exista o zonă de expunere dedicată Mercedes-EQ / Țiriac Auto, unde sunt bineveniți toți cei interesați să facă cunoștință cu modelul EQA și să afle informații despre brand și tehnologie.