acor 1Pentru a marca 25 de ani de la înființare, Asociația Comunelor din România - Filiala Argeș se va reuni pe 23 septembrie în cadrul unei Adunări Generale Extraordinare. Pe lângă membrii de drept, la reuniune vor fi invitați parlamentarii de Argeș și oficialități județene.

„Am stabilit data Adunării Generale Extraordinare cu caracter festiv pentru vineri, 23 septembrie, începând cu ora 14.00. După consultarea cu membrii Consiliului Director al Asociației vom stabili și locația, care va fi comunicată membrilor și celorlalți invitați în timp util.”, anunță Ion Toader, președinte executiv al ACoR Argeș.
În cadrul adunării cu caracter festiv, primarii cu mai mult de trei mandate urmează să primească diplome și trofee din partea ACoR Argeș. De asemenea, vor fi premiați și cei 19 primari în funcție la data când s-a înființat această asociație.

Un argeșean, inițiatorul ACoR!
O diplomă specială va fi acordată fostului primar din Rucăr, Dumitru Ghica. „Nu multă lume știe că Dumitru Ghica a fost inițiatorul ACoR la nivel de țară! De altfel, el a fost și primul președinte al Asociației Comunelor din România, în perioada 1997-2004. Consider că merită recunoștința tuturor membrilor ACoR pentru că, iată, după 25 de ani, această Asociație a devenit o voce de care administrația centrală a României ține seamă. Dialogăm de la egal la egal cu orice membru al Guvernului, de la ministru, la prim-ministru!”, a declarat Ion Dumitru, primar al comunei Albota, președintele ACoR Argeș.