bughea de jos primar 1Un nou drum va fi modernizat la Bughea de Jos! Este vorba despre tronsonul Ciopățești, lucrările de asfaltare și de amenajare a șanțurilor betonate urmând să înceapă  la jumătatea lunii septembrie. ”Drumul Ciopățești este un drum important, ce deservește peste 100 de familii, în jur de 400 de persoane, un tronson a cărui modernizare se impunea. La fiecare ploaie, fiind în pantă, trebuia să intervenim pentru reabilitare. Am decis asfaltarea lui cu fonduri proprii, pentru ca de acum înainte să nu mai avem probleme”, a declarat primarul Ion Tănăsescu.

În paralel, se execută ultimele finisaje la podul de la Micuda, obiectiv realizat tot cu resurse bugetare proprii. ”Podul este dat în folosință, dar dorim, pentru siguranța cetățenilor, să mai montăm o balustradă”, spune edilul șef.
În ceea ce privește proiectele pentru care administrația locală a obținut finanțare pe Programul Anghel Saligny, se realizează etapele premergătoare implementării. ”Până la semnarea contractului facem tot ceea ce trebuie, pentru a putea organiza ulterior licitația pentru execuție. Am făcut achiziția pentru ridicările TOPO, studii geo și proiectare la drumuri, și ne pregătim de aceleași demersuri și pentru al doilea proiect, sistemul de canalizare și stație de epurare”, a mai afirmat șeful executivului din Bughea de Sus.