babana teren sportÎn localitatea Babana continua modernizarea  și extinderea sistemului de supraveghere video. Astfel, au fost achiziționate încă 7 camere și materialele necesare montării lor, în valoare de 11.000 de lei. În total, în comună sunt funcționale 42 camere fixe, la care se adaugă două camere video mobile, cu cartelă și încărcare solară.

„Cele 7 camere recent achiziționate vor fi montate în zonele critice, acolo unde, în special cetățenii aflați în tranzit, aruncă gunoaie la întâmplare. Nu putem să-i sancționăm decât dacă îi prindem în fapt, însă prezența camerelor de luat vederi îi descurajează pe mulți în a comite astfel de fapte.”, spune primarul din Băbana, Bebe Ivan.

Terenul de sport este funcțional
Realizat în timp record și cu bani puțini, terenul de sport amenajat lângă școala de centru este deja folosit de copiii și tinerii din comună, iubitori de mișcare în aer liber. „Pe lângă terenul propriu zis, am achiziționat și o tribună de 40 de locuri, pe care o vom monta în câteva zile. Tot în câteva zile urmează să sosească și cele 10 lămpi care vor compune nocturna. Am amenajat și o parcare de 20 de locuri și, pentru a preveni orice deteriorări ori distrugeri, am instalat în zonă trei camere de supraveghere video.”, anunță Bebe Ivan.