corbiIubitorii de muzică au parte de un regal anul acesta, la cea de-a patra ediție a Festivalului StoneBird! Ca o surpriză din partea organizatorilor, evenimentul se va întinde pe trei nopți, față de două, cât a fost până acum. Între 12 și 14 august, vor fi prezente pe scenă cele mai îndrăgite formații rock românești ale momentului, alături de artiști ce au scris istorie. Vor răsuna munții de la Chilii în acordurile Phoenix, Dirty Shirt, Alex Calancea and Lupii, White Mahala, Bucium, Iris, Bucovina, Timpuri noi, ZOB , Uniforma, Cargo, Trooper, Altar, New Jersey, CASH.

Camparea este inclusă în prețul biletului.
”Ne așteptăm la un număr record de participanți, cărora le promitem că organizarea va fi impecabilă, așa cum i-am obișnuit, iar voia bună și distracția vor fi cuvinte de ordine. ”, a afirmat primărița Anca Baciu.

În localitate continuă investițiile
”Am avansat destul de mult cu lucrările la sala de sport, investiție realizată cu fonduri prin Compania Națională de Investiții, iar la terenul de fotbal - obiectiv realizat din fonduri proprii, se lucrează la împrejmuire”, a declarat primărița Anca Baciu.