slobozia primarÎn comuna Slobozia continuă lucrările de amenajare a unor alei pietonale în zona podului peste râul Dâmbovnic și la Școala Gimnazială. Totodată, unitatea școlară este împrejmuită cu gard nou și se montează pavele. Lucrările sunt executate cu finanțare din bugetul local și se vor termina până la întoarcerea copiilor din vacanța de vară.
În luna iulie vor începe și lucrările de asfaltare a DJ 702F, pe o lungime de circa 400 de metri. Drumul asigură legătura localității cu DJ 503 Lim. Jud. Dâmbovița-Slobozia-Rociu-Oarja, drum aflat în plin proces de modernizare în cadrul unui proiect derulat de Consiliul Județean.

De altfel, pe DJ 503 se fac pregătiri pentru turnarea primul strat de asfalt. Aproximativ 4 km de drum județean vor fi asfaltați pe raza comunei Slobozia în cadrul acestui proiect.

În așteptarea finanțărilor
Administrația comunei Slobozia a primit în luna iunie Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) pentru rețeaua de gaze. Solicitarea de finanțare a lucrărilor de înființare a sistemului de distribuție a gazelor a fost depusă în cadrul Programului de Investiții ”Anghel Saligny”, comuna Slobozia făcând parte dintr-o asociere cu alte câteva localități din județul Dâmbovița. ”Așteptăm să vedem ce proiecte vor fi aprobate la finanțare în cadrul programului derulat de Guvern. Pe lângă gaze, noi am depus solicitări de finanțare și pentru modernizarea drumurilor din comună. Vrem să asfaltăm 8 km de drumuri în ambele sate ale comunei, Slobozia și Nigrișoara”, precizează primarul Petre Funie.