cateascaPrimăria comunei Căteasca execută lucrări de reparații pe DC 105, în satul Coșeri. Porțiunile cu probleme au fost decopertate și s-a turnat covor asfaltic, iar lucrările continuă și în luna iulie. Drumul asigură legătura comunei Căteasca, prin satul Coșeri, cu orașul Topoloveni. Finanțarea lucrărilor este asigurată din bugetul local.
Tot în ceea ce privește modernizarea drumurilor din comună, conducerea Primăriei Căteasca a bifat respectarea unei promisiuni făcută cetățenilor la preluarea actualului mandat.

”Lucrarea de asfaltare pe DJ 704C a fost finalizată la mijlocul lunii iunie. Mulțumim Consiliului Județean Argeș pentru încrederea de a ne preda în administrare acest tronson de drum care este util și funcțional pentru traficul din zonă. Sperăm ca această colaborare să fie un început pentru reabilitarea și a celorlalte drumuri din comună. Investiția a fost realizată în timp record, dacă ținem cont de faptul că în luna februarie am obținut predarea amplasamentului, urmată de întocmirea proiectului, organizarea licitației și execuția propriu-zisă”, declară primarul Liviu Năstase.

Gospodăria de apă, gata în toamnă
O altă lucrare aflată în desfășurare în localitate este cea de amenajare a gospodăriei de apă din satul Siliștea, proiect derulat cu finanțare prin PNDL. ”Se lucrează în ritm susținut, s-au contractat echipamentele și acum se lucrează la postamente și la construcțiile prevăzute în proiect. Termenul de finalizare a lucrărilor este luna noiembrie”, precizează edilul șef din Căteasca. Gospodăria de apă din satul Siliștea va deservi alimentarea cu apă a satelor Cireșu și Siliștea.