bughea de jos primar 1Două investiții de mare anvergură au fost demarate în comuna Bughea de Jos. Conform declarațiilor primarului Ion Tănăsesecu, au început lucrările la unitatea nouă de învățământ de la Valea Măcelarului și s-a finalizat licitația  pentru modernizarea prin covor asfaltic a drumului Ciopățești-Hulubești, tronson în lungime de aproximativ 1 km.

”Unitatea de învățământ va avea trei săli de clasă, grup sanitar, sală de sport și cancelarie pentru profesori, fiind vitală pentru copiii din zonă. Iată că se concretizează, pas cu pas, ceea ce am promis cetățenilor că vom realiza. Dacă cineva e curios să urmărească lista proiectelor propuse de noi, va vedea că bifăm unul câte unul, fără să ne abatem de la strategia de dezvoltare. În fiecare lună încercăm să parcurgem încă o etapă și încă una, până la finalizare. Sigur, nu stă în puterea noastră să găsim fondurile necesare pentru tot ceea ce ne-am dori, însă cu perseverență și căutând mereu noi soluții, urmărind fiecare grant nou și identificând fiecare potențială sursă de finanțare, reușim să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat edilul șef.
În ceea ce privește cea de-a doua investiție, asfaltarea drumului Ciopățești, șeful executivului spune că se va da ordinul de începere a lucrărilor la jumătatea lunii iulie. ”Tot în luna iulie cred că vom primi și răspunsurile pentru lista de proiecte depuse în cadrul programelor de finanțare „Anghel Saligny” și PNRR. După cum se știe, am depus foarte multe solicitări de finanțare, în toate domeniile - de la eficientizarea energetică a clădirilor, până la modernizarea infrastructurii rutiere și achiziționarea de stații de încărcat electrice. Sunt convins că vom avea câștig de cauză măcar cu o parte dintre ele”, a mai menționat primarul din Bughea de Jos.