darmanestiGrație eforturilor administrației locale, copiii și tinerii din Dârmănești au la dispoziție, începând din această vară, un teren de sport nou-nouț. În luna mai a fost montat tartanul pe suprafața de joc, iar perimetrul a fost împrejmuit cu plasă. „Tot în aceeași locație, respectiv curtea școlii de centru, vom amenaja anul acesta și un teren de joacă, ce va fi completat cu câteva aparate de fitness destinate părinților.”, anunță primarul Emilian Ciolan.

În plină derulare se află lucrările de reabilitare a Căminului Cultural. Se lucrează intens la interior - se refac pereții, tavanul, se montează tâmplărie din termopan și se reface instalația electrică. Dacă încasările la buget pe parcursul acestui an vor permite, se va trece și la reabilitarea clădirii pe exterior.
Administrația din Dârmănești continuă și în acest an campania de reabilitare a drumurilor din localitate. Astfel, în această vară vor fi asfaltate alte două tronsoane, cu bani de la bugetul local. Este vorba de Drumul lui Ene (450 m) și Drumul lui Popa (100 m).
Edilul-șef Emilian Ciolan spune că își pune mari speranțe în proiectele depuse pe Programul „Anghel Saligny”, care vizează introducerea rețelelor de canalizare la Negreni și Piscani. „Deocamdată nu avem nimic oficial, însă ni s-a dat de înțeles că cele două proiecte, a căror valoare însumată depășește suma de 100 de miliarde de lei vechi, vor primi finanțare. Ar fi un lucru extraordinar pentru cele peste 1.500 de familii, potențial beneficiare.”