cetateni bunPe 8 mai, de Ziua Națională a Portului Tradițional din România, Primăria Orașului Mioveni a organizat, pe bulevardul principal al orașului, o spectaculoasă paradă a costumelor populare. La eveniment au luat parte și elevii școlii din Cetățeni, alături de reprezentanți ai administrației locale, în frunte cu primarul Mugurel Minciună.

Ziua Națională a Portului Popular, sărbătorită la Mioveni, a reprezentat un spectacol cromatic inedit și artă autentică populară, la care au participat aproximativ 5000 de persoane, majoritatea copii și tineri. Peste 70 de ansambluri populare păstrătoare ale portului tradițional, din tot atâtea localități ale Argeșului, alături de oaspeți din Brașov, Brăila, Bistrița, Cluj, Gorj, Maramureș, Mureș și-au etalat cu mândrie moștenirea culturală, păstrată în lada de zestre a valorilor naționale.
La această paradă a costumelor populare românești a participat și Comuna Cetățeni. Minunații copii ai formației de dansuri „Brâulețul” au purtat cu mândrie costumul tradițional specific zonei Argeș - Muscel. Ei au fost însoțiți pe parcursul defilării de reprezentanți ai administrației locale, în frunte cu primarul Mugurel Minciună.