bughea de jos primar 1Luna mai a fost, pentru conducerea Primăriei Bughea de Jos, luna depunerii de proiecte. ”Am făcut cu toții, întreaga echipă, un efort, și am depus solicitări de finanțare și proiecte pe toate axele și programele. Sunt convins că pentru majoritatea dintre ele avem mari șanse să obținem finanțarea.”, a declarat primarul Ion Tănăsescu.

Pe PNRR a fost depusă solicitarea de finanțare pentru anveloparea dispensarului uman, eficientizarea energetică a două școli primare - din Mlăci și din Hulubești, și achiziționarea de mobilier urban; pe Administrația Fondului de Mediu a fost depusă cerere de finanțare pentru achiziționarea a trei stații de încărcare destinate automobilelor electrice, iar pe Programul „Anghel Saligny” a fost depus un proiect privind introducerea de gaze naturale în localitate.
”Nu în ultimul rând, vreau să anunț că am finalizat licitația pentru construirea Școlii Bratia și am semnat contractul de execuție. În maxim o lună putem să ne apucăm efectiv de lucrări”, a mai afirmat edilul șef.

Cinste Eroilor!
Cu ocazia Sfintei Înălțări și a Zilei Eroilor, conducerea administrației locale, a depus coroane la monumentele din localitate. Cei ce și-au dat viața pentru ca astăzi noi să trăim într-o țară independentă, au fost comemorați prin slujbe de pomenire. La ceremonie au luat parte elevii școlii de centru, dar și săteni.