psd ziua eroilorAstăzi, în Ziua Înălţării Domnului, la Cimitirul Eroilor din Pitești a fost celebrată Ziua Eroilor, sărbătoare naţională a poporului român în memoria celor care şi-au dat viaţa pe câmpurile de luptă pentru credinţă, libertate, dreptate, pentru apărarea ţării şi întregirea neamului.

Din partea PSD Argeș a participat o delegație condusă de către președintele executiv al organizației județene, primarul Piteștiului Cristian Gentea, din care au mai făcut parte senatorul Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Georgescu, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu și inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu.
Înălțarea Domnului se sărbătorește în fiecare an, la 40 de zile de la învierea Domnului, adică la 40 de zile de la Paști.
La Monumentul Eroilor a fost organizat un ceremonial militar și religios închinat eroilor argeșeni căzuți pe fronturile de luptă.
Clopotele bisericilor ortodoxe au fost trase în semn de veșnică pomenire, de prețuire și recunoştinţă pentru eroii care s-au jertfit pentru popor, credinţă şi ţară.