intalnire psdJoi, 26 mai, a avut loc la Pitești Întâlnirea Zonală a reprezentanților OPSD din județele Argeș, Buzău, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Teleorman și Vâlcea. Lucrările au fost conduse de către Ion Popa, președinte al Consiliului Național al OPSD, împreună cu Haralambie Voicilaș, secretar executiv al OPSD, Vasile Negoescu, președinte OPSD Argeș, și Ghiorghe Vătășescu, secretar executiv al OPSD Argeș.

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, au participat la eveniment împreună cu Marius Ilie Stanciu, secretar de stat în Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, alături de care au mers, anterior, și la Casa de Pensii Argeș pentru a discuta concret despre problemele cu care pensionarii se confruntă în Argeș, dar și despre ce este nevoie pentru ca instituția să funcționeze cât mai bine.
Nu au lipsit de la manifestare nici senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea, Nicolae Georgescu și Aurel Bălășoiu, președinți ai organizațiilor de pensionari din județele amintite, primari, președinți PSD, dar și reprezentanți ai TSD și ai OFSD Argeș.
În cuvântul său, Ion Popa a vorbit despre măsurile luate de Guvern pentru pensionari, dar și despre nevoia de unitate și efort susținut în activitatea de zi cu zi.
De asemenea, secretarul de stat Marius Ilie Stanciu a transmis un mesaj din partea ministrului Muncii, Marius Budăi, și a trecut în revistă măsurile luate de Guvern pentru pensionari, dar și măsurile incluse în Pachetul "Sprijin pentru România". Ulterior, au avut loc discuții punctuale privind problemele legate de pensii.
"Încrederea noastră a stat și stă în dumneavoastră. Dumneavoastră sunteți cei care ați construit țara asta până în 1989, în condițiile în care vi se spune că sunteți o categorie întreținută, iar cei ce spun asta sunt cei care nu vor fi capabili mâine să rezolve problemele sociale ale țării. Să nu uităm că PSD este singurul partid care a mai făcut ceva pentru pensionari, pentru a le mai îndulci viața. Avem fericirea că încă sunteți printre noi. Multă sănătate vă doresc!" - Ion Mînzînă.
"Mă bucur să mă aflu aici, între dumneavoastră. O să vă rog trei lucruri. Primul - să încercăm să facem un transfer de cunoaștere, de bune practici, pentru că dumneavoastră sunteți cei mai buni mentori! De asemenea, să fim cât mai prezenți în comunități, pentru că fără un efort disciplinat nu putem ajunge la un rezultat! În fine, să fim combativi din punct de vedere al comunicării și să folosim toate mijloacele de comunicare existente. Să luptăm pentru România și să explicăm oamenilor că PSD a fost partidul care ține cu românii și că de fiecare dată când PSD a fost la guvernare, România a fost pe plus!" - Simona Bucura-Oprescu.