stalpeni primar 3La Stâlpeni se lucrează intens la finalizarea lucrărilor de la Căminul Cultural. Conform declarațiilor primarului Gabi Șerbănoiu, trebuie realizată o dirijare a apelor pluviale, după care urmează turnarea unei platforme și amenajarea unei scene, un loc de joacă, împrejmuirea și montarea stâlpilor pentru iluminat. ”În momentul când va fi finalizată investiția, vom organiza un spectacol la care vom invita întreaga comunitate S-a lucrat mult, dar efortul nu a fost în zadar, astfel că ne vom bucura împreună de această investiție.”, a  declarat edilul șef.

Între timp, administrația locală a finalizat reconstruirea punții de la Varniță, distrusă de inundațiile de anul trecut, dar și modernizarea rețelei de canalizare de la blocurile noi. ”A fost schimbată întreaga coloană și pompele eferente sistemului de canalizare, astfel încât nu mai există probleme pentru locuitorii din zonă”, afirmă șeful executivului.
Cât de curând va fi emis ordinul de începere pentru realizarea unui foraj nou la Livezeni, foraj ce va asigura suplimentarea debitului rețelei de alimentare cu apă în zonă. ”Am finalizat licitația, am încheiat contractul și ne apucăm de lucrare. În același timp, am finalizat studiul de fezabilitate pentru amenajarea unui drum nou spre Pițigaia și acum se lucrează la proiectare.”, a mai menționat primarul Gabi Șerbănoiu.
Luna mai este declarată, prin hotărâre de Consiliu Local, luna curățeniei la Stâlpeni. Se va realiza un program de acțiuni și intervenții, în fiecare zonă din localitate, pe echipe. ”Deși facem acest tip de acțiuni continuu, luna mai este pentru comuna noastră perioada în care suplimentăm eforturile pentru înfrumusețarea localități și, implicit, protecția mediului. Îmi doresc să avem alături întreaga comunitate în acest demers”, a spus edilul șef.